Včelovak - veľký

Kód: 159
Tip
Neohodnotené
Značka: BIOnum s.r.o.
22,90 €
Skladom
Prírodný obal na potraviny v tvare vaku, ručne vyrobené na Slovensku...

Detailné informácie

Podrobný popis

Strúhanku či mäkký chlieb aj na piaty deň? Včelovak túto otázku rieši svojou voskovou vrstvou, vďaka ktorej váš bochník vydrží skutočne dlhšie mäkký. Neokrie.

Vhodný na veľký bochník, 1000 - 1500 gramov.

Skutočne aj poriadny peceň sa doň zabalí ako do zamatu a navyše vydrží dlhšie mäkký. Na zabalenie postačí preložiť okraj vrecka. Včelovak bude držať svoj tvar vďaka poctivej voskovej vrstve. Používaním včelovakov výrazne predĺžite potravinám čerstvosť a trvácnosť. Avšak pozor, Včelovaky sú určené výhradne na balenie nemastných pekárenských výrobkov, nakoľko drobné čiastočky iných potravín, tukov, či syrov sa môžu zbierať v rohoch vrecka a neskôr spôsobiť neplechu.

ZLOŽENIE

Veľký Včelovak má rozmer 34x42 cm, zmestí sa doň až 1500 gramový chlieb, tož riadny peceň.

Včelovak, voskované vrecko je kombináciou 100 % BIO bavlny a unikátnej voskovej zmesi z prírodnej borovicovej živice, jojobového oleja a slovenského včelieho vosku. Vak je prirodzene priedušný, pričom pečivo obschne omnoho pomalšie v porovnaní s bavlneným či papierovým vreckom.

A baktérie? Prírodný včelí vosk je antibakteriálny, borovicová živica má antimykotické vlastnosti, jojobový olej svojimi vlastnosťami dodáva včelovaku ohybnosť.

Včelobaly prechádzajú pravidelne testami RÚVZ a sú certifikované na styk s potravinami.

STAROSTLIVOSŤ

Starostlivosť spočíva vo vysypaní omrviniek po použití.

V prípade potreby je možné vak opláchnuť vlažnou vodou spolu s eko saponátom.

Viac informácií a tipov na používanie nájdete v časti Použitie a na našom Blogu.

Životnosť vaku je približne 2 roky, avšak voskovú vrstvu je možné kedykoľvek obnoviť Včelopravárom.

Vzor obalu si môžete vybrať a označiť do poznámky, ale negarantujeme dostupnosť všetkých vzorov

Dodatočné parametre

Kategória: Včelí vosk, včelobal, včelovak, philadelphia balzam a sviečky
Hmotnosť: 0.12 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: